Café Karl-E

- enkelt og lækkert!

 

Mandag lukket
Tirsdag 11.30-15.30
Onsdag 11.30-15.30
Torsdag 11.30-15.30
Fredag 11.30-15.30
Lørdag 11.30-15.00
Søndag lukket

 

 

 

 

Vi har altid:

  • Forskellige slags burgere, med eller uden salat.
  • Suppe.
  • Omelet.
  • Uspecificeret smørrebrød.
  • Kaffe og kage. 
  • Øl – vin – vand

 

 

En hyggelig café

Cafeen er hjertet i Karl-E. Den daglige puls, hvor der altid er frisk kaffe på kanden, noget godt at spise, lidt sødt til ganen og et hyggeligt hjørne at slå sig ned i.

Lån et brætspil med en ven, nyd en bog eller avisen i fred uden at skulle føle dig helt alene eller gå på opdagelse i brochurer og flyers i Kulturinformationen. Det er også i cafeen, der med jævne mellemrum vil være folkekøkken eller andre former for spiseaftener. Se mere under Aktiviteter.

Pointen med Karl-e er at få alle slags mennesker indenfor dørene, og derfor er priserne sat, så flest muligt kan være med. Det er frivillige hænder, der skærer kagen og laver kaffen, og vi beder derfor gæsterne om at give et bidrag ved selv at rydde op efter sig.

Cafeen skal ligesom resten af Karl-E være et uformelt og hyggeligt sted, og en stor del af interiøret er enten foræret eller udlånt. Nogle af tingene vil derfor være til salg, så hvis man forelsker sig i en lysestage, et billede eller en stol, kan det meget vel være, at man kan købe den med hjem.

God mad lavet fra bunden

Vi bager burgerbollerne, steger frikadellerne, laver supperne, bager pandekagerne.
Vi sætter en ære i at al maden i caféen er hjemmelavet.

Kaffen gør dig glad

Kig ind hvis du trænger til
en kop kaffe eller te.
Vi har altid hjemmebagt kage og hjemmebagte boller
.